s blessedjewelz

WWW.AFTERDRK.COM

When I saw this dress hanging in Zara it reminded me of Calvin Klein, a clean white dress, something that doesn't really need much accessorizing. I'm wearing it back to front by the way, because I thought the "slit" in the front would work better in the back. Click to read more..

WWW.ECOWEETJES.NL

‘Our minds and hearts are our temples’ is een tekst die in de armband van Blessed Jewelz gegraveerd staat. Spiritualiteit is de basis van de ontwerpen van deze armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. De zwierige vormen passen helemaal in het modebeeld van dit jaar. Click to read more..

WWW.ILOVEFASHIONNEWS.NL

Amsterdam – Een beetje geluk kunnen we altijd wel gebruiken. En gemixt met Aziatische wijsheden moet dat wel goed komen. Dit kettinkje van Blessed Jewelz is het pronkstuk van hun nieuwste collectie. Met deze schattige Fortune Cookie als ketting staat het geluk altijd... Click to read more..
WWW.JEWELINE-MAGAZINE.NL

Blessed Jewelz is een jong en groeiend Amsterdams sieradenlabel met haar oorsprong op Bali. Met veel liefde voor natuurlijke materialen en gevoel voor trends ontwerpt Merel van Poorten een collectie van fijne en stijlvolle sieraden. “Ik hou van unieke sieraden met een... Click to read more..

WWW.JEWELIZI.NL

Dit Amsterdamse sieradenlabel met haar oorsprong op Bali komt met een Vintage Lace Collection. Elk seizoen voegt Blessed Jewelz een aantal vernieuwende items aan de doorlopende collectie toe. Zo lanceert het merk, als toevoeging op de bestaande lijn, een... Click to read more..

WWW.FASHIONCHANNEL21.NL

Blessed Jewelz is een nieuw sieradenmerk dat is ontstaan op Bali en zich richt op vrouwen die kiezen voor kwaliteit en daarnaast graag betekenisvolle en unieke sieraden dragen. De sieraden van Blessed Jewelz worden door de beste goudsmeden op Bali met de... Click to read more

WWW.FASHIONUNITED.NL

Als afstudeeropdracht aan het Amsterdam Fashion Institute, ontwierp Merel van Poorten een sieradencollectie voor Jewelz Agencies. In september werd de eerste collectie van Blessed gepresenteerd tijdens de Jewelz & Watches beurs. Momenteel heeft het merk... Click to read more..

WWW.SIERADENMAGAZINE.NL

Blessed Jewelz maakt dit jaar haar debuut op de Modefabriek te Amsterdam op 23 & 24 Januari 2011. Het prachtige en unieke sieradenmerk presenteert dit jaar met trots haar eerste collectie waarmee zij zich richt op vrouwen die houden van kwaliteit en het daarnaast... Click to read more..

WWW.JEWELINE-MAGAZINE.NL

Dit prachtige nieuwe Amsterdamse sieradenlabel met haar oorsprong op Bali is met recht origineel te noemen. In de samenhangende collectie is een duidelijke combinatie van trends en tradities te zien. De Balinese herkomst vormt een grote inspiratiebron... Click to read more..
WWW.BLOG.JEWELZSHOP.NL

Blessed Jewelz is een sieradenmerk wat is ontstaan in Indonesië. Ze omschrijven hun sieraden als betekenisvol en uniek. Een grote inspiratie voor de collectie is Bali. Hierdoor neemt spiritualiteit een grote plaats in binnen de collectie. Click to read more...

WWW.FASHIONCHANNEL21.NL

De kerst komt er weer aan en dat betekent dat we ons in de mooiste jurkjes wurmen en die iets te hoge hakken weer uit de kast trekken. Mooie sieraden kunnen dan natuurlijk niet ontbreken want een ketting, armband, ring of een set oorbellen maakt je... Click to read more..

WWW.JEWELINE-MAGAZINE.NL

Blessed Jewelz maakt dit jaar haar debuut op de Modefabriek te Amsterdam op 23 & 24 Januari 2011. Het prachtige en unieke sieradenmerk presenteert dit jaar met trots haar eerste collectie waarmee zij zich richt op vrouwen die houden van kwaliteit en het daarnaast... Click to read more..
WWW.DEJUWELIER.NL

Het Nederlandse sieradenmerk Blessed Jewelz gaat zich profileren tijdens de Modefabriek in Amsterdam. Op 17 en 18 juli weet Blessed Jewelz alle ogen op zich gericht door de sieraden met duidelijke Balinese invloeden. Op de Modefabriek presenteert het... Click to read more..
WWW.ILOVEFASHIONNEWS.NL

Amsterdam - Het was weer tijd voor de persdagen en dat is een leuke manier om even overal een kijkje te nemen en de nieuwe collecties te bekijken. Wat zitten er weer prachtige stukken tussen! Ik krijg weer helemaal zin in het voorjaar…. Alleen moet ik eerst... Click to read more..